Een groot gedeelte van onze producten wordt gebruikt tijdens bruiloften of andere feesten. Dit is meestal voor eenmalig gebruik. Daarom kan het voordeliger zijn om de bruiloftdecoratie te huren in plaats van aan te schaffen. Wij hebben verschillende artikelen voor verhuur beschikbaar gesteld. Sommige van deze artikelen kunnen naar wens met naam en datum gepersonaliseerd worden. Hieronder vind je de verschillende producten met prijs die je zou kunnen huren. 

B O R G 

Bij de kosten van de huur komt ook altijd borg. Dit bedraagd in alle gevallen €100,-.  Het totale huurtarief hangt af van jouw samenstelling.

V E R V O E R 

Vanwege de omvang van het verhuurpakket, is het alleen mogelijk om dit zelf op te komen halen. Je kunt ons altijd een bericht sturen voor mogelijkheden, mocht je hier niet uitkomen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P R I J Z E N

1.  W E L K O M S T B O R D  - € 15,00

Dit welkomstbord is in de maat M (60x40), de tekst staat er permanent op en kan dus niet gepersonaliseerd worden.

 

2.  W E L K O M S T B O R D    R O N D  - € 15,00

Dit welkomstbord is rond en kan opgehangen worden aan een touw. De doorsnee is40 cm en dit bord kan niet gepersonaliseerd worden.

 

3.  W E L K O M S T B O R D  -  € 20,00

Dit is een groot welkomstbord maat L (80x60), het heeft een permanente tekst en kan niet gepersonaliseerd worden.

 

4.  W E L K O M S T B O R D   M E T   L I J S T  - € 35,00

Dit welkomstbord met lijst kun je laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Het is een groot bord. De maat is 80x110cm.

 

5.   B O R D   M E T   L I J S T  -  € 30,00

Dit is een klein bord met lijst, de tekst is volledig te personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld een menubord van maken, of een welkomstbord, of bijvoorbeeld een leuke uitspraak erop. Het kan allemaal! De maat van dit bord is, 60x70cm.

 

6.  W E G W I J Z E R  -  € 20,00

Deze wegwijzer kun je huren met standaard 2 bordjes erop. (welcome, wedding). Je kunt er nog gepersonaliseerde bordjes bij kopen, die je achteraf zelf mag houden.

 

7.  E Z E L  -  € 25,00

Deze ezel kun je goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze borden met lijst of voor het grote welkomstbord. Van de ezel hebben we 2 exemplaren beschikbaar voor de verhuur. De maat van deze ezels zijn, 180x75 cm.

 

8.  M R + M R S  -  € 10,00

Deze bordjes zijn een leuke toevoeging voor jullie bruiloft. 

 

9.  R I N G E N S C H I J F  - € 10,00

Op dit ringenschijfje kun je de ringen leuk vastmaken! De tekst staat er permanent op en is niet te personaliseren. De boomschijf is ongeveer 15cm doorsnee.

 

10.  R I N G E N D O O S J E  -  € 15,00

Ons ringendoosje geeft ook een bijzondere toevoeging aan je bruiloft. 

 

11.  R I N G E N S C H A T K I S T  -  € 15,00

Het ringenschatkistje is volledig met de hand door ons gemaakt. Het is gemaakt van een  berkenboomstam. De tekst is erin gebrand en is dus niet te personaliseren.

 

12.  B E T T E R   T O G E T H E R  - € 10,00

Deze bordjes kun je leuk ophangen aan bijvoorbeeld jullie stoelen of zijn een leuke decoratie tijdens de fotoshoot op jullie mooie dag.

 

13.  G E R E S E R V E E R D  -  € 5,00

Dit bordje is te gebruiken bij bijvoorbeeld de plaatsen aan te geven die gereserveerd zijn, je kunt ze aan de eerste stoel van de rij hangen of aan het begin van de bank. Er zijn meerdere van deze bordjes beschikbaar.

 

14.  G A S T E N B O E K  -  € 10,00

Dit bordje is te gebruiken bij bijvoorbeeld het gastenboek. De maat van het bordje is 30x40 cm.

 

15.  P O L A R O I D  -  € 35,00

Je kunt deze grote polaroid super leuk gebruiken om je gasten op de foto mee te zetten. De maat van dit polaroid is 110x122 cm, je kunt er dus met flink wat mensen mee op de foto. De tekst staat er permanent op en is dus niet te personaliseren.

 

16.  G R A B   A   D R I N K  -  € 10,00

Dit is een leuk decoratief bordje die je neer kunt zetten bij de drankjes. Het bordje is niet te groot, dus neemt niet teveel plek in op de tafel. De maat van het bordje is 30x40 cm.

 

17.  U N P L U G G E D   W E D D I N G  -  € 15,00

Tegenwoordig heeft iedereen bijna altijd wel een mobieltje bij de hand. Mocht je het nou fijn vinden dat je gasten volledig 'aanwezig' zijn op jullie bruiloft of tijdens de ceremonie, dan is dit het geschikte bord voor jullie!

 

18.   G I F T S   &   C A R D S  -  € 10,00

Dit bordje is te gebruiken bij de cadeautafel. Zo kan iedereen duidelijk zien waar ze moeten zijn voor de cadeaus. 

 

19.  G A S T E N B O E K  -  € 10,00

Het bordje 'gastenboek' is een leuk bordje om natuurlijk bij het gastenboek te zetten. De maat van het bordje is 30x40 cm.

 

 

 

,

 

© 2016 - 2023 B-ART deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel